Partners

Passief Bouwblok werkt nauw samen met diverse bedrijven om een comfortabele energiezuinige woning te bouwen!

Passief Idee

Passief Idee is een totaalconcept waar verschillende bedrijven samenwerken om uw droomhuis te realiseren. U kunt er terecht voor al uw vragen over (energiezuinig) bouwen, projectmatige bouw, maar ook over zonnepanelen of kozijnen. In de showrooms in het kenniscentrum kunt u zien en ervaren wat er allemaal mogelijk is.

Siga

Voor luchtdicht bouwen zijn de producten van Siga ideaal; diverse tapes voor het luchtdicht afplakken van raam-en deurkozijnen, aansluiten op beton, of bijvoorbeeld damp remmende folie.Meer over Siga is te vinden onder ‘producten’ op onze site.

Brink Climate systems

Brink Climate systems is expert op het gebied van ventilatie, verwarming, koeling en warmwaterbereiding. Brink streeft er naar om comfort en gezondheid in woningen, kantoren en bedrijfspanden te creëren.

Profel

Profel Nederland is een familiebedrijf metruim 68 jaar ervaring en know-how op het gebied van kozijnen en deuren. Deze voldoen aan Europese kwaliteitsnormen. Daardoor garanderen wij de hoogste kwaliteit. De gecertificeerde Profel Experts helpen u graag met informatie, advies en inspiratie.

Zehnder

De missie van Zehnder is het omringen van mensen met het perfecte binnenklimaat; voor een plezieriger woon- werk- en leefomgeving. Binnenklimaat is haar bron van inspiratie. Het motiveert haar in het zijn van de meest toonaangevende leverancier van gezonde, comfortabele en energiezuinige binnenklimaatoplossingen. Ze leveren een “Vitaal binnenklimaat”.

Ewoning

Realiseert woningen die zo ontworpen zijn dat u geen energiekosten meer heeft (de zogenaamde nul-op-de-meter-woning). De Ewoningen maken het mogelijk op een comfortabele en moderne manier te leven en toch zeer zuinig met grondstoffen om te gaan. Goed voor het milieu en uw portemonnee!

PCI

PCI biedt een uitgebreid assortiment tegellijmsystemen en bouwchemische producten voor bouwprofessionals. Het assortiment is gebaseerd op de nieuwste technologische ontwikkelingen en biedt voor elke toepassing een geschikt product.

Alsecco

Alsecco is al meer dan vijftig jaar toonaangevend als ontwerper, fabrikant en leverancier van gevelsystemen. Met een breed assortiment, variërend van gevelisolatiesystemen tot geïntegreerde steenstrips zijn ze een gezichtsbepalend merk geworden. Alsecco staat niet alleen voor een eersteklas systeem, maar ook voor de kennis en het vakmanschap die onmisbaar zijn voor een succesvol gevelproject.